contact

info

contact


C I N   B Y   C I N D Y   J E U R I S S E N

Bergumermeer 53
1509 GD Zaandam
06 453 98 436

O p e n   a t e l i e r :
Op afspraak bent u van harte welkom in het atelier. Bel of mail even van te voren s.v.p.

http://www.bagsbagsbags.nl
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

•• I N S T A G R A M
•• F A C E B O O K

over Cindy


Cindy Jeurissen is de naam achter het Nederlandse tassenlabel ‘Cin by Cindy Jeurissen’.
Cindy: “Sinds mijn afstuderen aan de kunstacademie in Maastricht (2003) en afronding van een ambachtelijke tassenvakopleiding in Nederland werk ik aan mijn eigen tassen- en accessoirelabel ‘Cin by Cindy Jeurissen’. Vanuit mijn atelier te Zaandam, bedenk, ontwerp en maak ik de collecties. En altijd met veel passie! Van tassen tot klein lederwaren zoals portemonnees, alles komt vers van de naaimachine. Eén herkenbaar handschrift bindt de collectie; gebruik van karaktervolle ledersoorten, verfijnd vormgegeven in een tas of accessoire.”

Momenteel werk ik veel met bijzondere stoffen, gecombineerd met leder in mijn tassen. Luxe draagdoek-stoffen van diverse exclusieve merken, o.a. van het Nederlandse Artipoppe met wereldwijde faam.
Als moeder van 2 jonge kinderen heb ik hiermee mijn liefde voor draagdoeken en mijn werk als tassen ontwerpster gecombineerd.

De collectie die op voorraad is, of op korte termijn gemaakt kan worden, is te vinden in de Etsy webshop. De tassen met luxe stoffen zijn veelal vlug uitverkocht.

Ook is het mogelijk een tas op maat te laten maken, echter is hiervoor de wachtlijst momenteel gevuld tot aan 2021. Mocht je een plekje op de wachtlijst willen, stuur gerust een email naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) en ik zet je op de lijst!
Bedankt voor uw geduld.